(Оновлено) Переможці конкурсу "Як ти любиш PlayUA"

(Оновлено) Переможці конкурсу "Як ти любиш PlayUA"

31 груд. 2011
by Олекса Мельник category Конкурси - Як ти любиш PlayUA

Як і обіцяли, оголошуємо переможців нашого останнього на цей рік конкурсу «Як ти любиш PlayUA». Спершу трішки про сам конкурс. Для колективу PlayUA це була надзвичайно важлива подія, яка допомогла виявити за що нас люблять, а отже що потрібно розвивати і на що витратити більше зусиль. Тобто ми не тільки своє самолюбство тішили, а також вивчали свою роботу твоїми очима, наш любий читачу-глядачу.

За трішки менше як місяць перебігу змагань, ми ще більше ствердилися на думці, що робота наша правильна (зі скромності не називаємо її праведною) і потрібна не тільки нам. Крім вивчення аудиторії, PlayUA отримав також тонну цікавого контенту, який рекламує портал і допомагає йому розвиватися. Хочеш вір, хочеш не вір, а ми переконані, що усі надіслані роботи до конкурсу – то потужні меседжі Всесвіту про те, що зростає нове в українському медіапросторі явище. І ми відчуваємо, як Всесвіт схиляється і з цікавістю зазирає у нашу площину реальності, щоб пересвідчитися чи справді такий кльовий о той PlayUA.

Від початку і до кінця конкурсу простежувався ріст планки якості робіт. Учасники самі розвивали теми і сюжети та піднімали вимоги, хтось відверто халтурив, а хтось добряче попрацював. Хтось намагався вплинути на редакцію кількістю робіт, а хтось відвертими погрозами. Комусь хотілося визнання, а хтось просто розважився. Та усі ці люди – переможці, адже обрали портал справжнього ґеймерського духу. Тому ми визначили трійку найкращих, які на нашу думку перевершили усіх учасників своєю майстерністю та оригінальністю ідей.

У списку, як ви помітили не має роботи "Буйвітер Вільний". Геймерського козака, який тримався у списку робіт під № 74. Все це тому, що пан Буйвітер Вільний відмовився від призу. Сказавши, що приймав участь виключно для задоволення, а не задля перемоги. Тому таблиця переможців деяким чином посунулась просимо до перегляду нижче:

3-тє місце

Розпочинає трійку переможців Іван Залізняк, з своїм перед новорічним хітом "Пісня про прекрасне PlayUA", що була опублікована під № 8. І він має право вибрати собі любу гру у сервісі цифрової дистрибуції Steam на суму $5.

2-ге місце

Обирати було важко і бла-бла-бла але робити це треба було, інакше поламалось би щось дуже важливе (наші черепи, хребти, ребра тощо)... Друге місце за роботу № 58 виборов Dj Ghost. У ній видно неабияку працю автора, а також цікава концепція роботи. Роботи ділять логотип PlayUA. За цю перемогу автор може обрати собі гру вартістю до $7 у сервісі цифрової дистрибуції Steam.

1-ше пісце

Перше місце за роботу № 95 посів bonk_boy. Робота була надіслана у переддень закінчення конкурсу і відразу була визнана нами такою, що перемогла. У ній є багато якостей, властивих саме переможним роботам. Оригінальний стиль, цікавий зміст, пропаганда підтримуваних нами цінностей. Вітаємо переможця! Твій приз – будь-яка гра 2011 року.

Бонусне місце

Крім того ми обрали трійку найзатятіших учасників конкурсу, яких не могли оминути увагою і позбавити хоч маленького але подарунка до Нового року. Втішні призи за наполегливість і прагнення до перемоги отримують: Роман Кононенко, Брати Залізняки та Олександр Іванов. Ці люди також отримають у подарунок іграшки зі Steam’у.

Названих переможців просимо відгукнутися через поштову скриньку конкурсу (адресу ви вже знаєте), щоб узгодити умови надання подарунків. Кінцевий термін подання відгуку – 12:00, 2 січня. Кінцевий термін вибору подарунка – 18:00, 2 січня. Це не означає, що ті, хто запізняться із відповідями, не отримають подарунків. Просто вони ризикують отримати не такі цікаві подарунки...

Кому цікаво, можете завантажити роботи учасників за ось цим посиланням.

На прощання вітаємо усіх із Новим Роком та Різдвом Христовим. Зичимо вам щастя, здоров’я, твердості пальців та жвавості розуму!

P. S. Погрози та залякування від вбитих горем, які не отримали подарунка цього разу, приймати не будемо.